Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szegedi Csanád Devecserben

 

Devecserben Szegedi Csanád a Jobbik országos alelnöke, EP-képviselő és Ferenczi Gábor országgyűlési képviselőjelölt (Veszprém 01. OEVK) tartott lakossági fórumot vasárnap.

A képviselőjelölt bemutatkozása után Szegedi Csanád vette át a szót. Véleménye szerint eljött az idő, hogy ítéletet mondjunk az elmúlt hatvan év után, mert betelt a pohár, itt az ideje, hogy rendet tegyünk.

A magyar nemzet kivárta most is az utolsó pillanatot, mint 1848-ban, és 1956-ban, de a Jobbik megerősödött mára. Azonban ha még egy ciklust kap a két parlamenti párt, Magyarország megszűnik. Ne számoljanak azzal, hogy most a Fidesz nyer, aztán mi pedig legközelebb, mert nincs több idő.

A Jobbik most országosan minimum 35 százalékon áll. Programunk három eleme az alkotmányozás, a közbiztonság és a munkahelyteremtés. Célunk, hogy az ország azoké a magyaroké legyen, akik itt élnek és betartják a magyar törvényeket.

A közbiztonsággal kapcsolatban az a véleményem, hogy a politikus bűnözés tartja életben a cigánybűnözést. A nyolc év alatti gyerekek 55 százaléka pedig cigány származású. Meg kell erősíteni a rendőrséget, de a mai vezetés elzavarása mellett - mondta Szegedi Csanád.

A munkahelyteremtés témájában leszögezte, hogy megélhetést, nem pedig alamizsnát kell adni. A Jobbik segély helyett munkát ajánl, a válságra a munkahelyteremtés a válasz, újra kell indítani a termelést. A multiknak nyújtott kedvezményeket kapják meg a magyar kisvállalkozók, gazdálkodók. Legyen olcsóbb a magyar termék, hogy kiszoríthassa a külföldit!

Szegedi Csanád arra kérte a jelenlevőket, hogy vigyenek magukkal a szavazáskor harminc-negyven embert, mert ezt a választást meg kell nyerniük.

 

A mappában található képek előnézete Szegedi Csanád

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.